Bahçedere Köyü Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil, onları yaşama hazırlayan, gelişim ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Kendisine ve ülkesine karşı sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu ve çevreye duyarlı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim öğretim yılında Bitlis Spor Lisesi´ne yetenek sınavıyla Seher KILAT adlı öğrencimiz 1. sırada yerleşmiştir.

Sportif Etkinlikler: Futbol ve Voleybol Turnuvaları gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006 ve AB Projeleri uygulanmaktadır.Ayrıca okulumuz bünyesinde Ayın Sınıfı ve Ayın Öğrencisi projesi de uygulanmaktadır.

Telefon - 0434 322 4349

WEB - https://bahcedereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇEDERE KÖYÜ BAHÇEDERE KÖY YOLU 2 KÜME EVLERİ BAHÇEDERE KÖYÜ ORTAOKULU BLOK NO: 38 ADİLCEVAZ / BİTLİS

Kütüphane Kitap Sayısı :2079
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerimiz köy olup öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedirler. Köyde kalan öğretmenimiz bulunmamaktadır

Ulaşım Ulaşım ilçe merkezinden servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 75 km ilçe merkeze 15 Km